Heren Olhaco Hoogeveen willen zich revancheren voor nederlaag tegen VoCASA 2; Dames Olhaco spelen uitwedstrijd bij Donitas 3

De heren van Olhaco spelen zaterdag in sporthal Trasselt een thuiswedstrijd tegen Reflex uit Kampen. De dames van Olhaco gaan op bezoek bij Donitas 3 in Groningen.

De heren van Olhaco gaan voor de winst.

De heren van Olhaco gaan voor de winst. Foto André Weima - Archief

De heren van Olhaco verloren zaterdag kansloos met 3-0 van VoCASA 2 en de ploeg van trainer Xander Arling wil daar graag revanche voor nemen. Nummer negen Reflex uit Kampen bezoekt Hoogeveen. Reflex is altijd een tegenstander geweest waar Olhaco moeilijk van kon winnen. Een zege was een zeldzaamheid. In de afgelopen zomer vond er een leegloop plaats bij Reflex, waardoor het een nieuw, jong team moet gaan opbouwen. Reflex won dit seizoen drie keer en staat negende met acht punten uit acht duels. Olhaco heeft een punt meer uit zeven duels. Ook Olhaco bouwt aan een nieuw team en er is tevredenheid over de drie zeges uit zeven duels en de achtste plaats. Zaterdag won Reflex met 3-2 van EVV, waar Olhaco met 3-1 van won. Er is dan ook weinig te zeggen van de verhoudingen tussen beide ploegen. Vooraf lijkt het krachtsverschil tussen beide ploegen niet groot. De wedstrijd Olhaco-Reflex begint zaterdag om 18.30 uur in sporthal Trasselt.

Angstgegner

Nieuws

menu