Harm Spijker vertrekt na dit seizoen bij sv Pesse

Pesse-bestuurslid Bernard ten Oever (links) en hoofdtrainer Harm Spijker uit Vledder. Foto: Jack Reinders

Hoofdtrainer Harm Spijker heeft het bestuur en de spelersgroep van zondag tweedeklasser sv Pesse te kennen gegeven na dit seizoen te vertrekken. Veranderende werkomstandigheden heeft hem doen besluiten weer als trainer op zoek te gaan naar een uitdaging bij een zaterdagvereniging.

„Ik heb het prima naar m’n zin bij Pesse”, zegt Spijker. „Pesse is een warme vereniging met een enorm betrokken achterban en hele fijne mensen om mee samen te werken. De onderlinge samenwerking met onder andere de technische staf is bijzonder prettig. Het eerste elftal heeft het afgelopen seizoen een verjongingsslag doorgemaakt en de verwachting is dat het eerste elftal van Pesse zich nog goed gaat door ontwikkelen. Nadat we ons vorig seizoen tegen alle verwachtingen in een wedstrijd voor het einde al gehandhaafd hadden voor nog een seizoen 2e klasse, willen we dit jaar dat resultaat minimaal evenaren”, sluit Spijker af.

Het bestuur van SV Pesse kan het besluit van haar trainer alleen maar respecteren en kijkt uit naar een positieve afsluiting van de samenwerking. ”Het is jammer dat we afscheid moeten nemen van Harm, de samenwerking was altijd prima en positief”, zegt bestuurslid technische zaken, Bernard ten Oever. „Er staat een mooi jong team waarmee een nieuwe trainer weer mooie stappen kan maken. We weten dan ook zeker dat Pesse een rol van betekenis kan blijven spelen in de zondag 2e klasse”.

Nieuws

menu