HZVV vrouwen strijden door en delen de punten

HZVV en SC Klarenbeek waren aan elkaar gewaagd. Foto: Andr� Weima Fotografie Tel: 0650

HZVV Vrouwen 1 kreeg deze zaterdag koploper Klarenbeek op bezoek, twee ploegen die elkaar wel liggen. De uitwedstrijd was geëindigd in een gelijkspel en men maakte zich dan ook op voor een boeiende wedstrijd. Hierin werd men niet teleurgesteld, twee ploegen die het tactisch goed voor elkaar hebben maakten er geen heus spektakel van maar wel een wedstrijd die tot het einde spannend maar zonder doelpunten bleef.

Meteen na het eerste fluitsignaal ven de scheidsrechter lieten beide ploegen zien dat ze zich goed op de ander hadden voorbereid. Klarenbeek liet zich zakken en wachtte de aanvallen van HZVV af maar ook de thuisploeg begon voorzichtig aan de wedstrijd om niet in het mes te lopen van de counters van de gasten. HZVV was zeker het eerste half uur de ploeg met het meeste balbezit maar toch waren het de gasten die de eerste goede mogelijkheid kregen. Een afstandsschot leek richting de hoek van het doel te krullen maar de ook deze middag weer prima keepende Daphne Wegge wist de bal naast het doel te tikken waarna ze ook bij de daaropvolgende corner de hoge inzet voor de spits van Klarenbeek wist weg te tippen. Ook HZVV kreeg kansen in de wedstrijd maar beide ploegen hadden de pech dat de keepsters van de tegenpartij in een grote vorm staken.

Tactisch steekspel

Ook de tweede helft was een tactisch steekspel met mogelijkheden aan beide kanten en twee ploegen die het beste in elkaar naar boven brachten. Na iets meer dan 90 minuten floot de goed leidende scheidsrechter Frijlink af en stond nog altijd de 0-0 stand op het scorebord, een stand waar HZVV van tevoren voor zou hebben getekend, maar men bleef toch nu achter met het gevoel dat er meer in had gezeten. HZVV handhaaft zich door deze eindstand in de middenmoot van de competitie en mag trots zijn op de manier waarop de koploper werd tegemoet getreden. Volgende week reist het team af naar Epe, waar ze het team met die naam treffen.

Nieuws

menu