HZVV Old Stars hervatten de trainingen. Aantal Nederlandse clubs met walking football is explosief gegroeid naar 401

De Old Stars van HZVV hervatten woensdag 19 januari, als de coronaregels worden versoepeld, na de winterstop de training onder leiding van trainer Jantinus Mulder. De pioniers van walking football in Drenthe hebben momenteel 24 enthousiaste leden, maar er is plaats voor meer zestigplussers, die elke week op een ontspannen wijze wandelvoetbal willen spelen. HZVV Old Stars is sinds augustus 2015 een officiële afdeling van HZVV.

De Old Stars van HZVV zijn de pioniers van walking football in Drenthe. Inmiddels hebben negen Drentse clubs hun voorbeeld gevolgd.

De Old Stars van HZVV zijn de pioniers van walking football in Drenthe. Inmiddels hebben negen Drentse clubs hun voorbeeld gevolgd. Foto: HZVV

Er wordt elke woensdag van 10.00 tot 11.15 uur getraind op het hoofdveld van HZVV. Vanaf 9.30 uur komen de Old Stars samen onder het genot van een kop koffie. Naast het in beweging en fit blijven is het sociale aspect één van de belangrijkste onderdelen van walking football. Deelnemers kunnen lid worden van HZVV, maar belangstellenden kunnen ook deelnemer worden zonder lid te worden van HZVV. De trainingen bestaan altijd uit vijf vaste onderdelen, namelijk de warming up, techniekoefeningen, passen en trappen, partijtje en cooling down. Belangstellenden kunnen een paar keer vrijblijvend meetrainen en daarna beslissen of ze willen blijven. Voor informatie kan contact opgenomen worden met de coördinator van Old Stars HZVV, Frans van Dorst.

Eén van de trendsetters

Nieuws

menu