HZVV-Be Quick 1887 na vijf minuten gestaakt

De wedstrijd werd vroegtijdig gestaakt. pixabay

De eerste wedstrijd van HZVV in het kader van het toernooi om de AH Offerein bokaal duurde slechts vijf minuten. HZVV trad aan tegen Be Quick 1887 uit de zondag vierde divisie, maar werd al vroeg gestaakt door een ernstige blessure van Be Quick-aanvoerder Mark Versteegen. De wedstrijd wordt niet meer ingehaald.

Na de knappe 1-2 zege bij Harkemase Boys begon HZVV vol goede moed aan de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen tegen opnieuw een sterke tegenstander. Na vijf minuten werd het echter stil op sportpark Bentinckspark. Na een ongelukkige botsing raakte Mark Versteegen ernstig geblesseerd en moest per ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht.

Dubbele breuk

Na een kwartier arriveerde de ambulance en na onderzoek besloot de organisatie de wedstrijd direct te staken. Later bleek dat Versteegen een enkelbreuk en een kuitbeenbreuk opgelopen te hebben. De verslagenheid bij beide ploegen was groot. Men heeft nog overleg gepleegd om de wedstrijd op een later tijdstip te spelen, maar er is uiteindelijk besloten dit niet te doen.

De organisatie heeft inmiddels een formule bedacht, waardoor er woensdag wel een winnaar komt. Alle vier ploegen maken daarbij nog kans op de eindzege. HZVV speelt dan tegen Hoogeveen en Be Quick 1887 tegen FC Emmen o21.

Nieuws

menu