HODO zielloos ten onder in het degradatieduel tegen VENO dat zich veilig speelde

HODO niet bij machte VENO te stoppen.

HODO niet bij machte VENO te stoppen. Foto: Andre Weima Fotografie Tel: 0650

HODO speelde dit weekend thuis tegen VENO, een echt degradatieduel. VENO had bij aanvang één punt meer en de winnaar zou zich veilig kunnen spelen. Ondanks een goed begin kon HODO geen vuist maken en ging zielloos ten onder met een 1-3 nederlaag.

HODO begon nog wel goed aan de wedstrijd en kwam na 7 minuten aan de leiding, een goede actie op links van Metselaar bracht Djustin Snippe in de gelegenheid en hij ronde bekwaam af, maar vanaf de aftrap trok VENO naar voren en binnen een minuut was het het weer gelijk, spits Post kapte vrij eenvoudig Metselaar uit en met een bekeken schot was het 1-1. Daarna kabbelde de wedstrijd voort, en tot de rust gebeurde er niet veel meer.

Weinig te genieten

Ook na rust was er weinig te genieten , aan beide kanten viel de onkunde op en kwamen ze niet verder dan wat verbale strijd. Danes schoot nog een bal op de lat maar verder kwam HODO niet. Wel haalden ze nog een aantal gele kaarten binnen waarmee ze de laatste wedstrijden mee komen te zitten. VENO counterde in de laatste minuten nog 2 keer goed richting HODO goal en dat leverde nog een 2 doelpunten op en zo eindigde de wedstrijd in 1-3. Als HODO nog iets moet willen dan zal snel de knop om moeten en de instelling van staf en spelers beter moeten anders is HODO volgend seizoen weer 3e klasser. Over 14 dagen staat de thuis wedstrijd tegen EMMS op het programma , aanvang 14.00 uur.