HHV gaat strijdend ten onder tegen Rood Wit

HHV moest alle zeilen bijzetten, maar Rood Wit ging met de punten huiswaarts. Foto: Andre Weima Fotografie Tel: 0650

HHV moest deze zaterdag aantreden tegen tegenstander Rood-Wit 1 uit Wezep. Nadat het tweede team van HHV verloren had van deze ploeg hoopte het eerste team de punten thuis te houden. Het plan was daarom dan ook om positief de wedstrijd in te gaan en dit vooral naar elkaar te blijven doen. Het team moest ook veel druk zetten om te laten weten dat ze er waren. Helaas slaagde ook het eerste er niet in de punten thuis te houden (15-19).

Wegens afwezigheid van vaste spelers Mandy Schuring en Corneel Kikkert was het aan Anouk Koopman en Menno Koetsier dan ook de eer om deze plekken in de basis op te vullen. Zo begon Anouk Koopman samen met Jarno Hein, Sem Dekker en Birgit Strijker in de aanval en Menno Koetsier mocht samen met Ruben Biemolt, Estelle Boes en Laura Doldersum de verdediging op zich nemen. Aan het begin van de wedstrijd waren beide ploegen gewaagd aan elkaar. De stand liep gelijk op tot de 4-4. Rood-Wit 1 nam hierna de leiding met een stand van 4-6 maar HHV 1 liet het hier niet bij zitten. Al gauw scoorde Ruben twee keer achter elkaar en zo liep de stand weer gelijk op. Toch wist Rood-Wit 1 de korf al gauw weer te vinden en nam de ploeg een voorsprong van 6-9. Met deze stand gingen de ploegen dan ook de rust in.

Koppie hoog houden

Coach en trainer Rick Duinkerken gaf aan dat de wedstrijd nog niet verloren was. Het team moest het koppie hooghouden want er was nog genoeg ruimte en tijd om de punten thuis te houden. In de verdediging moesten de spelers erbovenop, goed blijven kleven en vooral niet heen en weer stuiteren. Met deze bemoedigende woorden stapten de spelers het veld weer in. Helaas voor HHV bleef Rood-Wit 1 de korf vinden en de voorsprong te behouden. De spelers van HHV 1 deden heel erg hun best om weer tot gelijkstand te komen maar dit mocht helaas niet meer baten. Met een stand van 15-19 floot scheidsrechter R. den Boer de wedstrijd af. Zaterdag 1 oktober speelt HHV 1 tegen Duko 1 om 15:30 in Hollandscheveld. De ploeg gaat met volle energie haar best doen om de punten thuis te houden.

Nieuws

menu