Meer dan 200 kinderen deden mee aan de onderlinge danswedstrijd van Top Fit Hoogeveen, omlijst met demo's van de wedstrijdteams

De groep Too Cool verzorgde met veel plezier een demonstratie.

De groep Too Cool verzorgde met veel plezier een demonstratie.

Top Fit Hoogeveen organiseerde dit weekend een onderlinge danswedstrijd voor haar streetdancers. Met succes! Ruim 200 kinderen hadden zich hiervoor opgegeven en ruim 800 mensen bezochten deze wedstrijd. Er waren vier verschillende leeftijdsgroepen: 4-6 jaar, 7-8 jaar, 9-12 jaar en 13-18 jaar. Ook de streetdance selectie teams en demo team waren aanwezig om optredens te geven.

Deze wedstrijd was georganiseerd voor de reguliere streetdance groepen van Top Fit, zodat ook deze dansers eens konden ervaren hoe het is om op een wedstrijdvloer te dansen en beoordeeld te worden door een jury. Natuurlijk best wel spannend, want er waren ook ontzettend veel mensen die kwamen kijken. Dat mocht de pret niet drukken. Er werd goed gedanst en de kinderen mochten terecht trots zijn op hun prestatie. Het belangrijkste van deze wedstrijd was dat plezier voorop staat en dat was zeker af te lezen van al die vrolijke gezichten. Er waren ook prijzen te winnen. In elke leeftijdscategorie werd er een top 3 uitgeroepen. Met veel blijdschap werd in elke leeftijdscategorie de prijs in ontvangst genomen. Alle kinderen kregen na afloop een vaantje mee als aandenken van dit evenement. Op 8 juli zal het seizoen afgesloten worden met een eindvoorstelling in theater de Tamboer met de Coole Kids dag.