Elk selectieteam van Top Fit Hoogeveen gaat met een prijs naar huis

De Beat Girls eerste tijdens deze voorronde. Foto Angelique Sabander

Tijdens de tweede voorronde van het Noord Nederlands Kampioenschap Streetdance op Urk deden maar liefst vier selectie teams van Top Fit Hoogeveen mee. Naar aanleiding van de jury rapporten van de eerste voorronde, hadden alle teams de afgelopen weken hard gewerkt aan de verbeterpunten en iedereen had er heel veel zin in, maar het was ook wel weer spannend.

Doelstelling was dat elk team met een beker naar huis zou gaan. Vanaf plek vijf win je een prijs. De doelstelling was niet zo vanzelfsprekend, want de concurrentie was hoog en er moest hard geknokt worden om bij de top vijf te komen. Dat de concurrentie zo hoog is, is alleen maar goed want dat daar leer je van en houd je scherp. Maar door inzet werd de doelstelling gehaald!

Het jongste selectie team Beat Girls behaalde een eerste plaats in de categorie 9-10 jaar. Moving Stars eindigde op de vierde plaats in de categorie 11-12 jaar. Next Generation werd vierde en Toxic Energy derde beide in de categorie 13-15 jaar. Trainer, coach en choreograaf Angelique Sabandar kijkt zeer tevreden terug op deze tweede voorronde. De jury rapporten worden weer doorgenomen en komende weken wordt er gewerkt aan de verbeterpunten. Op 26 maart doen drie selectieteams mee met een wedstrijd van de organisatie Be Different in Leeuwarden.

Onderlinge danswedstrijd

Op 1 april houdt Top Fit de eigen onderlinge danswedstrijd van Top Fit Hoogeveen in het Activum. De selectiegroepen en demo groep doen dan een optreden en de wedstrijd is voor de streetdancers die in de reguliere groepen dansen. De entree voor bezoekers is gratis. Iedereen kan komen kijken. Op 15 april is de derde en tevens de laatste voorronde van het Noord Nederlands Kampioenschap Streetdance. Alle selectiegroepen van Top Fit doen dan mee én ook de demogroep Dance Energy.

Nieuws

menu