Elftalleider Henk Kroezen van Hollandscheveld maakt mooi debuut tegen SCN | Dorpentoernooi

Hollandscheveld is te sterk voor SCN. Dorpentoernooi

Op eigen veld speelde SCN zaterdag tegen Hollandscheveld in het Prent Dorpentoernooi.

Het eerste kwartier was voor SCN. Een kopbal van Roy Zwiers kon net over getikt worden door Lennard Vos. Verder bleef Hollandscheveld overeind ook omdat Gerrit Vrielink reddend kon optreden. Daarna nam Hollandscheveld het initiatief.

SCN-keeper Leon Reitsma stond goed en maakte meerdere schoten en kopballen onschadelijk. Fysiek leek Hollandscheveld wat fitter en drukte door. Na een half uur kwam de 0-1 van Robin Bijl. Hij speelde zich goed vrij na een mooie combinatie tussen Roy Strijker en Matthijs Snippe.

Prima veld

Met een briesje en wolkjes begon de tweede helft, op het prima veld van SCN met sproei-installatie. Meteen na rust de 0-2 , op nieuw Robin Bijl na een prima combinatie in de zestienmeter. SCN leek via Roy Zwiers terug te komen. Hij kwam alleen voor de keeper maar Jurgen Vos redde met een sliding. Een kwartiertje na rust de 0-3, een lange voorzet van Roy Strijker werd keurig ingekopt door Luuk van Eck. Bij Hollandscheveld kwam Tim Vos binnen de lijnen na een lange revalidatie en verdedigde weer goed. De goed leidende scheidsrechter Michiel Okken kende SCN een penalty toe. Danny Kuiper was trefzeker voor SCN vanaf 11 meter en het was 1-3. De hoop voor SCN was weer terug.

Hattrick

Robin Bijl maakte zijn hattrick op aangeven van Joris Snippe, 1-4. Het laatste kwartier leek Leon Reitsma zijn SCN doel schoon te houden. Vaak redde hij prima. Toch kwamen er nog twee doelpunten. Eerst de 1-5 door Luuk van Eck. En vlak voor tijd zette Rodney Olde goed door en maakte de 1-6, tevens de eindstand. Een mooi debuut voor Henk Kroezen, de nieuwe elftal-leider van Hollandscheveld.

Donderdagavond 18 augustus speelt SCN tegen Protos. Hollandscheveld treft dan Tiendeveen. Beide wedstrijden beginnen om 19.00 uur bij v.v. Hollandscheveld.

Nieuws

menu