Taekwondo-examens bij Sidokwan na twee jaar weer werkelijkheid

Geslaagden jeugd van het eerste examen van dit jaar.

Bij Sidokwan zijn ze blij dat er weer activiteiten met toeschouwers georganiseerd mogen worden. Afgelopen week werden, na twee jaar zonder ouders, de taekwondo examens afgenomen in de dojang. Het was weer een gezellige drukte bij Sidokwan. Om enigszins rekening te houden met kleine groepen werden op drie momenten in de week de examens afgenomen.

‘Ja eindelijk mogen de ouders weer kijken en de prestaties van hun kinderen volgen. Het is ook fijn dat de ouders weer in de kantine mogen komen en dan merk je meteen weer hun betrokkenheid. Dat hebben we zeker gemist’ , aldus Peter Boertien, de examen coördinator. Boertien is druk met de voorbereiding van de examens. Afgelopen week werden, na twee jaar zonder ouders, de taekwondo examens afgenomen in de dojang. Het was weer een gezellige drukte bij Sidokwan. Om enigszins rekening te houden met kleine groepen werden op drie momenten in de week de examens afgenomen.

Examen doen blijft spannend

Een examen blijft spannend, voor iedereen geldt dezelfde exameneisen en ondanks er individueel rekening wordt gehouden, slaagt niet iedereen. Teleurstelling hoort bij sport. Uitslag band examen: Rode band Charlène Molenaar, Robin van den Berg, Wiaem Chaara. Blauwe- rode band: Ismael de Lima en Jurre Mars. Groen-blauwe band: Djalero en Jarrell Beeuwkes en Charissa Krikken. Groene Band: Lenn Mars. Geel-groene band: Ronja Marissen, Ruben Meijer, Emma Botta, Marijn Nijmeijer, Maria Zeilstra, Koen van den Beukel, Bryan Grondstra, Lisa Schipper en Vayenna Krikken. Gele band: Ravi Jonker, Tim van der Hoek, Jeronimo Biemolt, Jente Leenheer, Yousif Binzezo, Nora Pusceddu, Jayden Dietz en Faya Gerding. Wit-gele band: Vano Pattiruhu en Delano Kats. Voor de jongsten is het examen opgesplitst in kleine stapjes: Mels Stolte wit-blauw, Sem van der Zwol en Ryan Leepel behaalden wit-zwarte band.

Nieuws

menu