Eerste prijs voor X-Plosion van Topfit

Topfit behaalt de eerste prijs. Foto: Topfit

Top Fit begon dit wedstrijdseizoen met een online streetdancewedstrijd van de organisatie Shell We Dance.

Hiervoor stond vorige week maandag voor één selectie groep, X-Plosion, de opnamedag gepland. De choreografie met het hele team bestaande uit negen dansers zou gefilmd worden. Iedereen keek uit naar de opnamedag, want alle wedstrijdgroepen trainen al vanaf de zomervakantie op een nieuwe choreografie. Maar wat een pech, op de dag van de opname meldden vier dansers zich af in verband met corona. „We hebben vliegensvlug de choreografie moeten aanpassen op vijf dansers”, vertelt Angelique Sabandar.

Zondag 30 januari was het dan zover. De online wedstrijd werd live uitgezonden via twitch.tv. De dansers en coach Angelique Sabandar hebben gezamenlijk naar de online wedstrijd gekeken in de kantine van Growsports, op een groot scherm onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes.

X-Plosion moest het opnemen tegen elf andere teams. Ondanks dat het een online prijsuitreiking was en daardoor de sfeer van een live wedstrijd ontbrak, was de spanning toch te snijden. Uiteindelijk werd de eerste prijs bekend gemaakt en die ging naar X-Plosion van Top Fit Hoogeveen! Wat een mooi begin van het seizoen.

Op 5 februari is er weer een live wedstrijd in Leek waar alle selectie streetdance teams van Top Fit Hoogeveen aan zullen deelnemen.

Nieuws

menu