De eerste schaakstukken zijn verschoven

Op de foto staan van links naar recht, achter: Jeroen Fieten, Luuk Engels en Andries Mellema. Voor: Thijs Bertels en Frank Nijmeijer. Foto: André Weima

Hoogeveen

Bij Schaakclub Hoogeveen is dinsdag weer gespeeld. Zowel bij de jeugd als de senioren werden de eerste officiële partijen geschaakt.

Voor het zover was werden de prijzen van vorig seizoen uitgereikt. Bij de senioren was er geen clubkampioen omdat er maar 11 van de 33 geplande partijen gespeeld waren. Er waren wel bekers voor de beste spelers van de A-groep (Andries Mellema) en B-groep (Jeroen Fieten). De jeugd had ondanks het vaak onderbroken seizoen wel een clubkampioen (Frank Nijmeijer). Ook werden er prijzen uitgereikt voor de internetkampioen (Luuk Engels) en het talent van het jaar (Thijs Bertels). Tijdens de eerste schaakavond liep bij zowel de jeugd als de senioren een flink aantal nieuwe leden mee.

Er wordt elke dinsdagavond geschaakt in het gebouw van Salawaku aan de Zuidwoldigerweg. De jeugd begint om 18.30 uur en de senioren om 19.45 uur.

Nieuws

menu