De Weide net geen hekkensluiter

De Weide werd letterlijk gestopt door Klazienaveen. Foto: Andre Weima Fotografie Tel: 0650

Dit weekend werd er door De Weide en Zuidwolde zaterdag op eigen veld gespeeld. Helaas zonder succes, want beide teams verloren.

De Weide ontmoette Klazienaveen dat in de top drie van de 3e klasse D zetelt. Het was hiermee favoriet in deze strijd. Dit maakte men dan ook waar door de wedstrijd met 2-4 te winnen. De Weide is hiermee net geen hekkensluiter, deze plaats is voor Hollandscheveld. Komende week reizen de groenwitten af naar Sappemeer waar ze HSC treffen dat op dit moment een degelijke zesde plaats inneemt.

Zuidwolde zaterdag dat in de 5e klasse G speelt, heeft het moeilijk. Dit weekend kwam het Emmense Angelslo op bezoek. Dit team is op dit moment een degelijke middenklasser. Ook na vandaag kwam er weinig verandering in de posities van beide teams. Angelslo maakte korte metten met de Zuidwoldigers en hield het eigen doel schoon. Met een 0-6 overwinning kon men tevreden huiswaarts keren. Zuidwolde blijft met nul gewonnen wedstrijden de rode lantaarndrager in deze groep. Volgende week staat de wedstrijd tegen SVBS’77 in Belt-schutsloot op het programma.

Nieuws

menu