Door winst op Sudosa Desto 4 staan de vrouwen van Olhaco achtste en met nog een wedstrijd te spelen is de zevende plaats nog mogelijk.

De dames van Olhaco hebben in hun laatste thuiswedstrijd van het seizoen een 3-1 overwinning geboekt op Sudosa-Desto 4. De thuisclub had nog een punt nodig om veilig te zijn en dat werd na de eerste set direct overtuigend binnen gehaald. De setstanden waren 25-12, 25-21, 22-25 en 25-19.

Olhaco aanval loopt goed tegen Sudosa Desto.

Olhaco aanval loopt goed tegen Sudosa Desto. Foto: Andre Weima Fotografie Tel: 0650

Hiermee staat Olhaco achtste en met nog een wedstrijd te spelen is de zevende plaats nog mogelijk. Olhaco startte de wedstrijd met de teruggekeerde spelverdeelster Chloë Huizinga, Djunga Reijs, Faye Albertoe, Tara van der Sluis, Cyanne Werkman, Stephanie Stienstra en libero Anouk Otten. Olhaco liet er in de eerste set geen gras over groeien en pakte overtuigend de eerste set met 25-12. Met een uitstekend spelende Chloë Huizinga was Olhaco veel te goed voor de ploeg uit Assen. Huizinga bracht rust en legde de ballen panklaar neer voor de middenspeelsters en buitenspeelsters. Het benodigde punt was al na een set binnen. In de tweede set was het spannender, maar na 19-19 sloeg Olhaco een gaatje naar 25-21.

Wissels bij Olhaco