Dames Olhaco sluiten af met uitduel tegen Grijpskerk

Olhaco speelt dit weekeinde de laatste wedstrijd van het seizoen. André Weima

De dames van Olhaco sluiten zaterdag de competitie af met een uitwedstrijd tegen nummer acht Grijpskerk. De ploeg van trainer Michael Schunselaar blijft dus op achttien wedstrijden steken. De resterende twee wedstrijden, waaronder die tegen koploper Tjoba, zullen niet meer gespeeld worden.

Olhaco wil de competitie afsluiten met een positief resultaat. Dat zal nog een flinke klus worden, want Grijpskerk heeft tijdens de laatste zes duels een aardige serie neergezet. De ploeg won vier van de zes duels. Het verloor alleen twee keer van Donitas 3. Grijpskerk versloeg onder andere ook nummer vier Bolsward, dus Olhaco zal gewaarschuwd moeten zijn. Op 25 september 2021 ontving Olhaco Grijpskerk in Hoogeveen en dat duel leverde een 4-0 zege voor de thuisclub op.

Afwachten of promotie mogelijk is

Olhaco won haar laatste twee duels na twee nederlagen op rij. Daarvoor kende de ploeg een goede serie van enkele zeges op rij. Olhaco wil voor een maximale 0-4 zege gaan, maar dan zal het wel in topvorm moeten zijn, want Olhaco kan vermoedelijk op meer tegenstand rekenen dan tijdens de eerste ontmoeting. Mocht Olhaco tweede blijven dan is het afwachten of er teams uit de eerste divisie zich terugtrekken en eventueel promotie nog mogelijk is. Tjoba gaat aan kop met een punt meer, maar zal haar resterende drie wedstrijden niet meer spelen. De wedstrijd Grijpskerk-Olhaco begint zaterdag om 19.00 uur in sporthal Bokkediek in Grijpskerk.

Nieuws

menu