Clubkampioenschappen bij R.C de Weide

Clubkampioenschappen bij R.C de Weide in Hoogeveen. Foto: Eigen foto

Bij Racketclub de Weide in Hoogeveen is er de afgelopen twee weken gestreden voor de clubkampioenschappen voor zowel tennis als padel.

De ene wedstrijd spannender dan de andere werden over verschillende dagen gespeeld. Sommige deelnemers stonden meer dan 1,5 uur op de baan om de overwinning niet op te geven en de eigen kant op te trekken. „Het weer zat ons gelukkig deze twee weken mee, soms viel er een miezerig buitje, maar dat mocht de pret en de sportiviteit niet drukken”, vertelt André Nieuwhof. Door de aangescherpte coronamaatregelen konden supporters niet vanaf de kant van de baan meekijken. Vanuit de kantine mocht dit wel, mits er een qr-code aanwezig was.

Zondag 21 november was de finaledag en hier werd alles op alles gezet om de overgebleven tegenstander(s) te verslaan. Dit leverde uiteindelijk de volgende clubkampioenen op:

Dames Padel ; Inge Zikken en Esther Timmermans

Heren Padel (B); Joost Gierveld en Pascal Slender

Heren Padel (A); Tom Gierveld en Jan Willem Melissen

Gemengd Padel; Peter Timmermans en Esther Timmermans

Dames Enkel Tennis; Rianne Otten

Heren Enkel Tennis; Peter Marissen

Dames dubbel Tennis; Anke Bronius en Zusan Marqus

Heren dubbel Tennis; Dyon Groenwoud en Roy Timmermans

Gemengd dubbel Tennis; Ewout Verschuur en Susan Koele

Na de prijsuitreiking was er door de commissie nog een verloting met leuke prijsjes georganiseerd. Deze prijsjes waren door de winkeliers in Hoogeveen ter beschikking gesteld.

Nieuws

menu