Biljartvereniging HBC houdt kadertoernooi

Foto ter illustratie.

Foto ter illustratie. Foto Pixabay

De Hoogeveense Biljart Club houdt vrijdag 9 zaterdag 10 en zondag 11 december voor de 36ste keer het Chris Rebergen kadertoernooi. Dit wordt gespeeld in biljartcentrum l’Acquit aan de Terpweg 2

Er wordt gestreden in twee klassen met elk acht deelnemers. In de ene klasse wordt kader 57/2 gespeeld. De spelers in deze klasse moeten 160 caramboles maken. In de andere klasse wordt alleen gespeeld in het kader 38/2 en dienen de twee spelers 160 caramboles te maken, 1 speler 140 caramboles en de overige 5 spelers 120 caramboles.

De spelers in beide klassen zijn kaderspelers die spelen in de kadercompetitie van het gewest Noordoost Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Noordoost Overijssel) van de KNBB. De deelnemers komen uit , Assen, Beilen, Bolsward, Bovensmilde, Dedemsvaart, Haren (Dld.), Groningen, Leek, Leeuwarden, Nieuwleusen, Ruinerwold, Tuk en Zuidlaren .

De wedstrijden beginnen op vrijdag om 13.00 uur en op zaterdag en zondag om 11.00 uur. Op vrijdag en zaterdag wordt er dan gespeeld tot ca. 22.00 uur, terwijl op zondag de prijsuitreiking om ca. 17.00 uur zal plaatsvinden.