Biljartclub HBC doet mee aan Open Sportclubdag

HBC is de grootste biljartclub in de regio.

De Hoogeveense biljartclub HBC is één van de vele sportclubs die op 10 september meedoen aan de Open Sportclubdag. Iedereen is de hele dag welkom om kennis te maken met de biljartsport en -club.

HBC is met zeven tafels en 85 leden het grootste biljartcentrum in de regio. De dichtstbijzijnde centra van vergelijkbare omvang zijn te vinden in Hattem en Steenwijk. Het is bovendien een gezellige club waar de leden, voor zover mogelijk, zelf het gebouw en de inventaris onderhouden. Veel leden hebben het biljarten na hun pensionering weer opgepakt omdat ze het vroeger graag deden, bijvoorbeeld in een café. Maar ook jongeren zijn van harte welkom bij HBC. Leden kunnen gratis biljartlessen volgen en deelnemen aan competities. Verder is het altijd mogelijk om een partijtje te spelen met een biljartvriend.

Voor een drankje is een bar aanwezig. Binnen heeft HBC een stamtafel en buiten staat een picknicktafel. Tijdens toernooien is de keuken open, waardoor er onder meer gefrituurde snacks, uitsmijters en tosti’s verkrijgbaar zijn. Bestuur en leden hopen op 10 september veel belangstellenden te ontvangen bij HBC, Terpweg 2 in Hoogeveen.

Nieuws

menu