Bestuur SCN en hoofdtrainer Bart Smid hebben contract met één seizoen verlengd

Bart Smid. Foto: SCN

Het bestuur van SCN en hoofdtrainer Bart Smid hebben het contract met één seizoen verlengd. Dat betekent dat Smid het seizoen van 2022-2023 voor zijn derde periode aan het roer van SCN 1 zal staan.

Het bestuur vertelt: „Na een seizoen waarin bijna niet is gevoetbald zijn we na de zomerstop vol goede moed begonnen aan een nieuw seizoen. We zijn nog niet af van corona en vanwege aangescherpte maatregelen is de competitie voor ons eerste elftal sinds enkele weken weer stil komen te liggen. We gaan nu de winterstop in en hopen weer van de start te gaan met de eerste wedstrijd op zaterdag 22 januari 2022.”

Een blik op de ranglijst laat zien dat na zeven gespeelde wedstrijden SCN 1 op een zesde plaats staat. Enkele teams hebben één of meer wedstrijden gespeeld en het verschil is klein in punten. „Een mooie uitdaging om mee te strijden om de bovenste plaatsen in de 4 e klasse D.”

Voor wie dat ook een uitdaging is, is hoofdtrainer Bart Smid. In het gesprek dat er is geweest met het bestuur geeft Smid aan het nog steeds goed naar de zin te hebben bij SCN en hij ziet nog wel progressie in de groep. „Vanuit het bestuur zijn we ook zeer tevreden met de samenwerking en ook zijn betrokkenheid bij de vereniging.” Het contract is met één seizoen verlengd.

Nieuws

menu