Ally Meekhof volgt Jan Beekelaar op bij Hoogeveen

Jan Beekelaar verlaat de club na 22 jaar. Foto: Gerjo Stegeman

Hoofdklasser Hoogeveen is erin geslaagd een opvolger te vinden voor Jan Beekelaar. Ally Meekhof zal per direct de rol van elftalleider in gaan vullen bij de ploeg van trainer Nico Haak. De echte voetballiefhebber zal Meekhof vooral kennen als voormalig speler van vv Hollandscheveld. Ook bij die club blijft hij actief.

Hoogeveen zocht al langer een opvolger voor Jan Beekelaar, die onlangs na 22 jaar stopte. „Op een zondagochtend had Theo Kriekjes het er met mij over of het niet iets voor mij zou zijn. Ik heb er toen tijdens de vakantie eens goed over nagedacht en uiteindelijk besloten om het maar te gaan doen. Ik vind het een prachtige groep om te zien voetballen en wil graag een steentje bijdragen aan de verdere ontwikkeling.”

Twee clubs

Net als zijn voorganger Jan Beekelaar, die ook actief was bij Tiendeveen, ‘dient’ Meekhof twee clubs. „Ik ben een Hollandschevelder, maar door de jaren heen ook wel Hoogevener geworden. Mijn zonen Stan en Chiel voetballen hier natuurlijk. Stan sluit dit jaar ook aan bij de 1 e selectie. Ik wil echter ook betrokken en actief bij vv Hollandscheveld. Daar voetballen nog een zoon en dochter. Daarnaast sta ik er regelmatig met mijnvrouw in de keuken. Ik hoef me dan ook niet te vervelen, want ik ben ook nog grensrechter bij de JO19.”

Nieuws

menu