Bezorging Hoogeveensche Courant

Veelgestelde vragen
Afhaalpunten
Klacht indienen

Voor de abonneekrant zie mijn.hoogeveenschecourant.nl

Veelgestelde vragen

Waar wordt de gratis  krant verspreid? 
Hoogeveensche Courant, gratis editie, wordt wekelijks, op woensdag, verspreid in de gemeente Hoogeveen en Alteveer, Echten, Kerkenveld, Nieuw-Balinge, Schuinesloot, Slagharen en Zuidwolde

Woont u in een buitengebied of op een industrieterrein dan is bezorging van de krant niet vanzelfsprekend. U kunt in dat geval een krant meenemen bij een afhaalpunt of de digitale versie lezen. 

Kan ik de krant digitaal lezen?
Op deze website kunt u de krant digitaal lezen. Klik hier om de krant te lezen.  Of meldt u aan voor de digitale nieuwsbrief en ontvang de digitale krant wekelijks. Het archief is te vinden op krantvantoen 

Ik wil graag bezorger worden bij mij in de buurt, hoe pak ik dat aan? 
Meld je aan bij B&L verspreidingen. Het werkt heel eenvoudig. Als je je hebt aangemeld, wordt contact met je opgenomen door de verspreidorganisatie in jouw woonplaats. Bezorgen kan bijna iedereen en het is leuk werk. Er geldt een minimum leeftijd van 13 jaar.

Afhaalpunten Hoogeveensche Courant gratis editie

Indien u de papieren krant hebt gemist, kunt u altijd de digitale editie lezen.  

Bezorgklacht melden

U kunt een klacht indienen als u in de gemeente Hoogeveen en Alteveer, Echten, Kerkenveld, Nieuw-Balinge, Schuinesloot, Slagharen of Zuidwolde woont. Woont u in een buitengebied of op een industrieterrein dan is bezorging van de krant niet vanzelfsprekend. U kunt in dat geval een krant meenemen bij een afgiftepunt of de digitale versie lezen. 

Lees hier ons Privacy Statement.

Adverteren

De weekbladen bieden met meer dan 40 verschillende titels lokaal nieuws en ontspanning. Voor al onze merken geldt dat we 24 uur per dag relevante content leveren. Op de juiste plek, op het juiste moment en in de vorm die de ontvanger op dat moment kiest: print, online, mobile, out of home of events. Relevantie en bereik maakt onze producten interessant voor adverteerders.

Meer informatie over adverteren

Familieberichten

Rouwadvertenties kunt u eenvoudig en snel doorgeven via
www.familieberichten.nl

E-mail: weekbladen
@familieberichten.nl
Telefoon: 088-8005700

Voor geboorte en jubilea:
info@rubrieks.nl
Tel: 088-8004000

Familieberichten.nl