Wat als de Lelylijn niet doorgaat? Met deze bijzondere alternatieven wil Pieter Muijzert (71) de bereikbaarheid van Noord-Nederland verbeteren

Nooit eerder vertoond: een burger die een compleet pakket aan inframaatregelen samenstelt om de bereikbaarheid van Noord-Nederland te verbeteren. Pieter Muijzert (71) uit Oude Pekela stak er de afgelopen maanden ziel en zaligheid in.

Pieter Muijzert stak de afgelopen maanden ziel en zaligheid in een compleet pakket aan inframaatregelen om de bereikbaarheid van Noord-Nederland te verbeteren.

Pieter Muijzert stak de afgelopen maanden ziel en zaligheid in een compleet pakket aan inframaatregelen om de bereikbaarheid van Noord-Nederland te verbeteren. Foto: Jan Kanning

Bij alle politieke partijen in de vijf noordelijke provincies, grote bedrijven en organisaties als Groningen Seaports ploft een rapport van Piet Muijzert (71) uit Oude Pekela op de deurmat. Met een verzameling van ruim dertig infraprojecten die Noord-Nederland beter bereikbaar maken en de economie versterken.

Rekening

Nieuws

menu