Visio gaat nu echt stappen maken van Echten naar Hoogeveen, onderzoek naar mogelijkheden aan de Amshoffweg

Koninklijke Visio in Echten gaat stappen maken richting Hoogeveen. Dat vertelde directeur Casper de Jong vrijdagmorgen bij de overhandiging van het ‘Levensboek, 45 jaar Visio in Echten’. Het expertisecentrum voor blinde mensen en slechtzienden met een verstandelijke beperking heeft een pand aan de Dr. G.H. Amshoffweg in Hoogeveen op het oog.

Het eerste 'Levensboek, 45 jaar Visio in Echten' was voor cliënt René Uunk, die meewerkte aan het boek. Rechts spreekstalmeester Ruud Seubring en links directeur Casper de Jong.

Het eerste 'Levensboek, 45 jaar Visio in Echten' was voor cliënt René Uunk, die meewerkte aan het boek. Rechts spreekstalmeester Ruud Seubring en links directeur Casper de Jong. Foto: Artizzl Media / Peter Nefkens

Dat Visio het statige Huis te Echten gaat verlaten, is al enkele jaren bekend, maar nu noemde de directeur ook een termijn van anderhalf jaar. „Maar dat doe ik wel onder voorbehoud, want er is nog geen handtekening gezet. We hebben een mooi pand op het oog en onderzoeken wat het allemaal gaat kosten om het te verbouwen, zodat het geschikt wordt voor onze cliënten”, legt Casper de Jong uit. Het gaat om een pand waar de dagbestedingsactiviteiten die nu nog in Echten plaatsvinden, een plek krijgen.

Een grote schok

Nieuws

menu