Suwanna Jissink komt in beweging voor dorpshuis in Linde

Tijdens de Lentefair van april 2022 was er ook al Fun Fitness in de sportzaal van dorpshuis Linde. Foto: Artizzl Media / Peter Nefkens

Het dorpshuis in Linde heeft zwaar te lijden gehad van de verschillende crises. In het dorp worden meerdere activiteiten ontplooid, ook door de mensen van het dorpshuis zelf, om het hoofd boven water te houden. Op zaterdag 11 februari komt Suwanna Jissink met haar groepslessen letterlijk in beweging voor het dorpshuis.

„Naast dat deze locatie de thuisbasis van onze groepslessen is, vormt het dorpshuis natuurlijk de spil van alle lokale activiteiten van Linde en naaste omgeving”, vertelt Suwanna Jissink. „De afgelopen jaren waren al niet rooskleurig voor met name de financiën van het dorpshuis, maar de hoge energieprijzen maken het er niet makkelijker op. Om het dorpshuis te (onder)steunen, organiseren wij een zogenaamde Benefiet Sportdag.” Deze vindt plaats op zaterdag 11 februari. Er worden drie groepslessen aangeboden. Om 9.30 uur is er Fun Fitness, om 10.45 uur Stretch It en om 12.00 uur Steps. De lessen vinden plaats in de sportzaal van het dorpshuis. Inschrijven kan tot uiterlijk 4 februari. Voor een bijdrage van € 7,50 krijgt de sporter een uur les (naar keuze) en een kopje thee of koffie. De opbrengst komt volledig ten goede aan de dorpshuiskas.

Meer informatie over de sportdag is te vinden via Facebook (Suwanna’s groepslessen) en Instagram (suwanna_jen).

Nieuws

menu