School in Echten heeft nette en veilige entree, nieuw sportveld valt ook bij senioren in de smaak

Kindcentrum ’t Echtenest in Echten heeft eindelijk een nette en veilige entree. Met de officiële opening van het schoolplein, de nieuwe parkeerplaatsen én het verharde speelveld kunnen ouders en onderwijzend personeel opgelucht ademhalen.

Wethouder Egbert van Dijk legt aan voor zijn tweede schot om de eerste bal een drukkertje te geven. De jeugd kijkt gespannen toe.

Wethouder Egbert van Dijk legt aan voor zijn tweede schot om de eerste bal een drukkertje te geven. De jeugd kijkt gespannen toe. Foto: Artizzl Media / Peter Nefkens

Voor het personeel van de school zijn parkeerplaatsen gerealiseerd op de plek waar jaren terug de wat smoezelige keet van bierbrouwersgilde De Wortketel stond. Ook het fietsenhok heeft daar een mooie plaats gekregen. Voorbij zijn de tijden dat alle auto’s langs de rand van de weg Schoolakkers stonden en dat het vooral aan het begin en het eind van de schooldag onveilige situaties ontstonden. Voorbij zijn ook de tijden dat het speelveld niet gebruikt kon worden, doordat het veel te drassig was.

Eendrachtige samenwerking

Nieuws

menu