Rots en Water weerbaarheidstraining in De Wolden

Weerbaarheidstraining. Archieffoto NDC

Coach Ward Terpstra van Kia Ora houdt op maandag 20 maart een informatiebijeenkomst voor een Rots & Water Weerbaarheidstraining voor kinderen uit de gemeente De Wolden.

De bijeenkomsten vinden plaats van 15.00 tot 16.00 uur (8 tot en met 10 jaar) en van 16.00 tot 17.00 uur (11 en 12 jaar) in de speelzaal van IKC Het Groene Hart in Zuidwolde.

De training is kortgezegd een combinatie van weerbaarheid, voor jezelf opkomen en sociale vaardigheden en reflecteren op eigen gedrag. Onder begeleiding van een gecertificeerde trainer wordt tien weken met verschillende onderwerpen aan de slag gegaan. „In mijn eigen trainingsprogramma’s combineer ik sport en spel om kinderen zich op hun gemak te laten voelen. Zonder al te veel te focussen op een probleem laat ik kinderen via sport en spel in een groep samen wél aan die problemen werken. Deze aanpak creëert een veilige omgeving waarin kinderen elkaar kunnen en willen helpen”, aldus Ward Terpstra.

Er wordt gestart met een informatiebijeenkomst om te kijken of de training geschikt is voor het kind. Na deze introductie kunnen kind en ouders beslissen of ze willen deelnemen aan het tien weken durende programma, de wil van het kind is hierin leidend.

De informatiebijeenkomst is gratis. Info en aanmelden: www.kia-ora.nl , info@kia-ora.nl of bellen 06-372 83 518.

Nieuws

menu