Nieuw online reserveringssysteem duofietsen voor De Wolden

Wethouder Egbert van Dijk (links) heeft zojuist via de site een duofiets gereserveerd. Rechts voorzitter Arjen Pauwels. Eigen foto

Stichting Duofietsen De Wolden heeft een nieuwe website met reserveringssysteem online. Wethouder Egbert van Dijk heeft vrijdag de eerste duofiets online gereserveerd.

„Wij vinden het belangrijk dat we duofietsen in onze gemeente beschikbaar hebben. Er wordt veel gebruik van gemaakt door een brede groep aan inwoners die niet (meer) zelfstandig kan fietsen. Een Duofiets is dan een uitkomst. Daar leveren we als gemeente graag een financiële ondersteuning aan”, aldus Van Dijk.

Gewenst tijdstip

De voorzitter van de Stichting Duofietsen De Wolden, Arjen Pauwels, is blij met het nieuwe online reserveringssysteem op www.duofietsendewolden.nl. Hierdoor kunnen de gebruikers van de duofietsen makkelijker zelf zien of een fiets op het door hen gewenste tijdstip nog beschikbaar is. De dorpscoördinatoren en vrijwilligers van de Stichting zijn ook blij met deze verbetering. Een duofiets kan kosteloos gereserveerd worden via het systeem. Omdat er natuurlijk wel kosten gemaakt moeten worden voor onderhoud, reparatie en vervanging van de fietsen, wordt wel een vrijwillige donatie gevraagd. Deze kan direct bij de reservering online worden voldaan.

Vacature

De stichting is nog op zoek naar een plaatselijke coördinator van de Duofiets in Ruinerwold. Meer informatie over deze vacature van vindt u op de website https://www.duofietsendewolden.nl/vacature-ruinerwold/ . Bellen met het secretariaat mag ook: 0522-451933 of mailen via soverkaik@planet.nl.

De Stichting Duofietsen De Wolden beheert vijf duofietsen met ondersteuning in de dorpen Ruinen, Ruinerwold, Koekange, Zuidwolde en de Wijk. Mensen die niet (meer) zelfstandig kunnen fietsen kunnen gebruik maken van deze duofietsen. Er kan met een eigen begeleider worden gefietst of met een plaatselijke vrijwilliger van de stichting.

Nieuws

menu