Nacht van Zuidwolde wordt een Hollands feestje

Ingmar Hut en Jeroen Stevens geven vol gas voor een mooie evenement. Aangeleverde foto

Er staat weer een Nacht van Zuidwolde op het programma. Op zaterdag 20 augustus is het kerkplein tegenover zaal Den Kaat het toneel van een Hollandse avond vol muziek en gezelligheid.

Ingmar Hut en Jeroen Stevens geven vol gas voor een mooie evenement. Onlangs verscheen het bericht dat dit tweetal, Ingmar uit Echten en Jeroen uit Musselkanaal, gaat samenwerken. Ze hadden alles voor 1 oktober al geregeld, maar toch gingen de handen jeuken. Ze wisten het zeker, er moet meer komen.

Waarom uitstellen

Ze kregen het idee om iets met een evenement te doen in de zomer. Dit werd voorgelegd aan de mensen van zaal Den Kaat en ook hier waren ze meteen enthousiast. „Waarom uitstellen en waarom niet meteen plannen”, was de logische reactie. Het tweetal ging meteen verder in gesprek en zo werden de krachten gebundeld voor de Nacht van Zuidwolde.

Sinds woensdag is de line-up bekend, met optredens van De Alpenzusjes, Marlane, Harten10, Marloez (Atemlose), Roy Hoffman, Jessy, Nico van der Molen en duo Foxwild. Ingmar en Jeroen brengen zelf hun liedjes ten gehore op het podium.

De toegang is gratis, de Hollandse avond begint om 21.00 uur.

Nieuws

menu