Met de bus naar de TT? Check hier hoe je het beste van en naar Assen kunt reizen (en ja, de bussen rijden ook ’s nachts)

Tijdens de TT van Assen van donderdag 23 tot en met zondag 26 juni rijden dag en nacht extra bussen van en naar Assen voor de honderdduizenden bezoekers van de TT en het TT-festival. Foto: Qbuzz

Tijdens de TT van Assen van donderdag 23 tot en met zondag 26 juni rijden dag en nacht extra bussen van en naar Assen voor de honderdduizenden bezoekers van de TT en het TT-festival.

Stadslijn 1 dag en nacht tussen station Assen en TT-Circuit

Stadslijn 1 rijdt van donderdag tot en met zondag dag en nacht voor bezoekers van de TT-races en voor campingbezoekers aan het TT-festival in het centrum van Assen.

Extra stadslijn 2

Voor kampeerders in Witten en Witterzomer, die het TT-festival in het centrum van Assen willen bezoeken, rijdt een extra bus: lijn 2. Deze lijn rijdt vanaf Witterzomer en Witten naar het TT-festival (halte bij station Assen). Lijn 2 rijdt vrijdag en zaterdag van 10 uur ’s morgens tot 4 uur ’s nachts.

Elf nachtbuslijnen tijdens TT-festival

Voor bezoekers van het TT-festival rijden acht lijnen in de donderdag-, vrijdag- en zaterdagnacht:

Buslijn 20 Assen – Smilde – Dieverbrug

Buslijn 22 Assen – Beilen

Buslijn 23 Assen – Westerbork

Buslijn 50 Assen – Vries – De Punt

Buslijn 83 Assen – Roden – Leek

Qliner 310 Assen – Gieten

Buslijn 419 Assen – Groningen

Arriva buslijn 815 Assen – Smilde – Oosterwolde

De volgende nachtbuslijnen rijden in de vrijdag- en zaterdagnacht:

Buslijn 21 Assen – Schoonoord – Emmen

Buslijn 24 Assen – Borger

Lijn 52 Assen – Annen - Zuidlaren

Ook ’s avonds rijden op bovenstaande lijnen extra ritten.

OV-chipkaart

Je kunt in alle extra bussen reizen met de OV-chipkaart. Ook kun je met je betaalpas een kaartje in de bus kopen, of online in de webshop van Qbuzz.

Meer informatie is hier te vinden. https://www.qbuzz.nl/gd/actueel/laatste-nieuws/YqhrThAAACIAhU5M/extra-bussen-tijdens-de-tt-23-tm-26-juni

Nieuws

menu