Met 250 km/u over de A28 scheuren? Niks van waar, zegt influencer die gouden Lamborghini moest inleveren. 'Alleen boete voor kentekenplaat' | video

Video: Dumpert

Met 250 kilometer per uur over de A28 in zijn Lamborghini Huracán Perfomante? Volgens influencer Chahid Charrak (32), die zijn rijbewijs én auto kwijtraakte nadat hij volgens de politie over de A28 tussen Beilen en Assen scheurde, is daar niks van waar. ,,Totale onzin.”

Volgens de politie reed Charrak 96 kilometer per uur te hard en moest hij de auto inleveren omdat hij ook geen rijbewijs bij zich had.

De influencer haalde zijn peperdure auto ter waarde van 320.000 euro op in Assen, is te zien in een video op internet. ,,Wat er allemaal gesuggereerd wordt, dat klopt niet. Het was hun gevoel dat ik te hard heb gereden. Ik heb in ieder geval een boete gekregen voor mijn kentekenplaat”, zegt Charrak in een video op internet. Waar de boete voor dient, wordt in de video niet duidelijk.

Privacy

Volgens woordvoerder Renate Winkel van de Politie Noord-Nederland zegt de politie niet meer over deze zaak dan dat er nu over naar buiten is gebracht. ,,We laten het hierbij. Dat heeft te maken met de privacywetgeving. Deze man zegt met naam en toenaam details uit het proces-verbaal. Het is lastig om daar nu nog wat over te zeggen. Alles is herleidbaar tot deze persoon.”

Nieuws

menu