Man uit Westerveld en meisje uit De Wolden overlijden bij ongeval op Osseweidenweg nabij Havelte. Drie andere inzittenden raken gewond

Bij het auto-ongeluk op de Osseweidenweg nabij Havelte zijn zondagochtend twee inzittenden om het leven gekomen. Twee anderen raakten ernstig gewond. Een vijfde slachtoffer raakte lichtgewond.

De vijf zaten allemaal in een auto die door nog onbekende oorzaak van de weg is geraakt. De hulpdiensten rukten massaal uit. Een deel van de inzittenden was bekneld geraakt. Onder andere de brandweer en het Mobiel Medisch Team kwamen ter plaatse.


Voor twee slachtoffers mocht hulp helaas niet meer baten. Een 21-jarige man uit de gemeente Westerveld en 16-jarig meisje uit de gemeente De Wolden zijn ter plekke overleden.

Allemaal naar het ziekenhuis


De bestuurder van de auto, een 19-jarige man uit de gemeente Westerveld, raakte zwaar gewond. Ook een 18-jarige man uit de gemeente Westerveld raakte zwaargewond. Een 16-jarig meisje uit Ruinerwold raakte ook gewond. De drie gewonden zijn allemaal overgebracht naar het ziekenhuis.

De Forensische Opsporing Verkeer doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De weg is hiervoor afgesloten.

Nieuws

menu