Maak van een tweewieler een driewieler: Langer zelfstandig fietsen door eenvoudige ombouwmodule

Een groot deel van de Nederlanders heeft fietsen als hobby.

Een groot deel van de Nederlanders heeft fietsen als hobby. Foto Pixabay

Een groot deel van de Nederlanders heeft fietsen als hobby. Deze grote groep is tevens vaak in het bezit van een elektrische fiets. Fietsen is voor veel mensen belangrijk om in beweging te blijven. Uit onderzoek is echter gebleken dat het aantal (eenzijdige) fietsongevallen fors toeneemt.

Op- en afstappen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Steeds meer mensen kiezen er daarom voor om hun bestaande fiets om te laten bouwen tot een stabiele driewielfiets. Op deze manier kan men de fiets behouden waar men zo aan is gehecht. Maar tegelijkertijd toch veilig op pad en zelfstandig in beweging blijven.

Aangepast fietsen

Bij Van der Laan Tweewielers in Zuidwolde heeft men veel ervaring met aangepast fietsen. Deze fietswinkel is dealer van de Tworby ombouwmodule. Deze module maakt het mogelijk om van vrijwel elke tweewieler een stabiele driewieler te maken.

Geïnteresseerden kunnen op afspraak terecht om mogelijkheden te bespreken en een proefrit te maken op een demofiets. Op dinsdag 16 mei wordt er van 10.00 tot 13.00 een speciale driewieldag gehouden aan de Raadhuisstraat 5 in Zuidwolde.