Kom deze zomer langs bij boeren en tuinders en geniet van het platteland

Koeien in de wei.

Koeien in de wei. Foto: Frens Jansen

Na een succesvolle zomereditie van ‘Boeren en tuinders pakken uit’, houden de boeren en tuinders ook deze zomer op vele plekken in Nederland activiteiten voor iedereen, van jong tot oud. Op www.boerenentuinderspakkenuit.nl zijn alle activiteiten in de buurt te vinden.

„Wij nodigen je graag uit om ook deze zomer te genieten van het platteland. Ondanks alle uitdagingen vinden we het ontzettend belangrijk om op een positieve manier de verbinding met de samenleving te blijven opzoeken”. zegt LTO Noord-voorzitter Dirk Bruins. „Boeren en tuinders organiseren deze zomer op vele plekken in Nederland activiteiten voor iedereen, van jong tot oud. Het is ontzettend mooi om te zien hoe wij iedereen een leuk dagje uit kunnen bieden”.

Boeren en tuinders pakken uit

Kom deze zomer langs bij boeren en tuinders en geniet van leuke activiteiten op het platteland. „Doe mee met een fiets- of wandeltocht, help bij het melken van de koeien, dwaal door een spannend maisdoolhof, ga mee met een rondleiding door de stal of op het erf, knuffel dieren of ga voor een creatieve workshop ‘koe schilderen.”