Echten krijgt een echte ijsbaan bij Westerbergen

Weer ijsbaan bij Westerbergen. Artizzl Media / Peter Nefkens

Echten – Er komt komende winter weer een ijsbaan bij Vakantiepark Westerbergen in Echten. De eerste keer was in 2015, toen de NAM een ijsbaan ‘cadeau deed’. Dat had weer te maken met de activiteiten van de Nederlandse Aardoliemaatschappij in de buurt van Echten.

Het wordt ook nu weer een schaatsbaan met echt ijs, waar iedereen gratis kan schaatsen. De NAM is ook nu weer hoofdsponsor van de ijsbaan, waar de mensen van Westerbergen erg blij mee zijn. De baan ligt van 30 november tot en met 5 januari in het park. Er worden meerdere activiteiten georganiseerd voor jong en oud, voor scholen uit de omgeving, maar ook voor bedrijven. Er worden verschillende arrangementen voor vriendengroepen, families en kinderfeestjes op touw gezet.

De baan was in 2015 een enorm succes en er werd door talloze scholen en liefhebbers gebruik van gemaakt. De roep om een jaarlijkse terugkerend spektakel klonk luid, maar dat kon om financiële redenen niet gerealiseerd worden.

Op de gratis toegankelijke ijsbaan kan met kunst- of ijshockeyschaatsen gereden worden, die ook ter plekke te huur zijn. De openingstijden van de ijsbaan worden binnenkort bekendgemaakt op de site  www.westerbergen.nl .

Nieuws

menu