Creatief stel van De Liemkelder uit Zuidwolde spint garen bij restanten verf van schildersbedrijf Westerbeek

Bij schildersbedrijf Westerbeek hebben ze nog wel eens wat verf over, dat zo een verzamelton ingaat. De creatieve geesten van galerie De Liemkelder beschilderen oude meubelpanelen met allerlei soorten verf. Hou2Use heet dat concept. Toen Roel en Evelien Westerbeek in gesprek raakten met Gerhard van Dijkhuizen en Colet Scheper, was een akkoordje snel gesloten.

Een duurzame samenwerking tussen Roel en Evelien Westerbeek (links) van het gelijknamige schildersbedrijf en Gerhard van Dijkhuizen met partner Colet Scheper van De Liemkelder.

Een duurzame samenwerking tussen Roel en Evelien Westerbeek (links) van het gelijknamige schildersbedrijf en Gerhard van Dijkhuizen met partner Colet Scheper van De Liemkelder. Foto: Artizzl Media / Peter Nefkens

Een duurzame gedachte, want met restanten verf van Westerbeek kunnen de twee Zuidwoldigers in hun Liemkelder weer volop kunstwerken maken. „Wij liepen langer met het idee rond, want we hebben al eens eerder met Roel en Evelien gesproken. We zijn nu een jaartje verder met ons bedrijf en hebben best wel stappen gezet”, vertelt Gerhard.

Nieuws

menu