Zingen met zweethandjes in je eigen woonkamer. Jeffrey Kuipers uit Hoogeveen doet auditie met Danny de Munk, Samantha Steenwijk en René Froger op zijn 'twee-en-half-zits'

Jeffrey Kuipers doet mee aan De Hollandse Nieuwe. Foto: Jeffrey Kuipers

Met een taartje in de hand op de bank beoordeelden René Froger, Samantha Steenwijk en Danny de Munk zanger Jeffrey Kuipers uit Hoogeveen op zijn zangtalenten.

De BN’ers kwamen naar Hoogeveen voor opnames voor het SBS6-programma De Hollandse Nieuwe , een zoektocht naar dé nieuwe volkszanger(es) van Nederland. Ook presentator Jeroen van der Boom kwam over de vloer bij Jeffrey en zijn man Michael.

Bloedspannend

,,Bloedspannend was dit weer! Ik had me voorgenomen me niet te zenuwachtig te maken, maar met al die sterren op je twee-en-half-zits én een grote crew over de vloer. Je bent toch een soort van onder de indruk”, vertelt de zanger.

‘Hoe het afgelopen is? Haha, daar mag ik natuurlijk niks over zeggen! Gewoon kijken!’.

Jeffrey deed vorig jaar ook al mee aan The Voice of Holland . De 40-jarige zanger overleefde de blind auditions , waarin hij River Deep Mountain High van Tina Turner vertolkte. Hij koos voor coach Waylon, maar die stuurde hem in de pre-battle alsnog naar huis.

Jeffrey Kuipers is zaterdag 4 juni om 21.00 uur te zien De Hollandse Nieuwe op SBS6.

Nieuws

menu