Woonzorgcentrum Westerkim en Philadelphia zijn een samenwerking gestart

Medewerkers van Werk & Begeleiding Philadelphia uit Hoogeveen werken sinds enkele weken bij woonzorgcentrum de Westerkim. 

Medewerkers van Werk & Begeleiding Philadelphia uit Hoogeveen werken sinds enkele weken bij woonzorgcentrum de Westerkim.  Foto: Philadelphia

Woonzorgcentrum Westerkim en Philadelphia zijn een samenwerking gestart. Medewerkers van Werk & Begeleiding Philadelphia uit Hoogeveen werken sinds enkele weken bij de Westerkim.

Vanuit haar visie biedt de Westerkim de medewerkers van Philadelphia ruimte om hun talenten in te zetten en zo mee te kunnen doen in de maatschappij. Ook voor de bewoners ziet de Westerkim het als een verrijking om de medewerkers van Philadelphia in te zetten. „Wij schenken koffie, wandelen met bewoners of doen een spelletje en bakken wat lekkers op de huiskamers. Wij ondersteunen in de schoonmaak, onderhoud van de binnentuinen, op de huiskamers en bij de technische dienst. Ook houden wij het terrein netjes en rapen afval uit het parkje achter de Westerkim”, vertelt Cathrien Oldenhuis, coördinerend werkbegeleider dagbesteding. .

De officiële start van de samenwerking wordt op dinsdag 26 oktober gevierd in de Westerkim.