Wekelijkse ontmoetingen van SWW met buurtbewoners verhuizen naar binnen

Dammen bij Marron. Foto: Zainal Palmans

Na een zomer vol Ontmoetingen op het terras, gaan de wekelijke Ontmoetingen binnen verder op verschillende locaties. Er is ruimte voor nieuwe deelnemers, dus een keertje proefdraaien op een plek bij in de buurt mag altijd.

Op maandag is er een Ontmoeting in De Weideblik, op dinsdag in Het Knooppunt en d’Olde Bieb, op woensdag in Buurtgebouw Het Oor en op donderdag in het DES-gebouw. Op vrijdag is er een Ontmoeting in De Magneet en in De Opsteker in Nieuwlande.

En… er is een nieuwe Ontmoeting op vrijdag, op een nieuw adres: bijzonder Brasserie Van Eigen Deeg, Hoofdstraat 80 in Hoogeveen. Vanaf 10.00 uur is iedereen welkom. Er is een wisselend programma dat maandelijks terugkomt en het is mogelijk om te lunchen op deze locatie. De kosten voor de consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere eerste vrijdag van de maand is er aandacht voor kunst en cultuur, de tweede vrijdag staat bewegen op het programma, de derde vrijdag van de maand is er dammen met Fitter Brein en maandelijks op de laatste vrijdag is het thema 60+, ouder worden, wat nu? Meer informatie is verkrijgbaar bij SWW.

Ontmoetingen voor mantelzorgers

Claudia Torn en Tsehay van de Beek zijn twee van de vier mantelzorgondersteuners die zich inzetten voor de inwoners van Hoogeveen en de omliggende dorpen. Zij ondersteunen mantelzorgers, geven advies en voorlichting, bieden een luisterend oor en helpen met het aanvragen van voorzieningen. Zij zijn aanwezig bij de speciale Ontmoetingen voor mantelzorgers die op dinsdag plaatsvinden in De Magneet en op woensdag in Buurtgebouw Het Oor. Zij willen daar graag een plek creëren waar de (ex)mantelzorgers samen kunnen komen om hun ervaringen te delen. De Ontmoetingen zijn gericht op ontspanning en gezelligheid. Ze vinden wekelijks plaats en er wordt een lunch aangeboden. Zij zien u graag binnenkort bij een van deze Ontmoetingen!

Nieuws

menu