Vuurdoop voor rockende leerlingen Roelof van Echten College

De nieuwe popband Rock ’n Roelof uit Hoogeveen, samengesteld uit leerlingen van het Roelof van Echten College trad zaterdag voor het eerst op. Foto: Andre Weima Fotografie

De nieuwe popband Rock ’n Roelof uit Hoogeveen, samengesteld uit leerlingen van het Roelof van Echten College, trad zaterdag voor het eerst op. Ze stonden op het podium van dorpshuis De Cirkel in Noordscheschut. Hier vond het Nieuwjaarsfeest van christelijke muziekvereniging Irene uit Nieuweroord plaats.

Naast Rock ‘n Roelof waren er optredens van Irene, popkoor De Harmony Singers uit Hoogeveen en tonprater en buutreedner Koop Drost uit Zuidwolde. Dit deden ze voor een bijna volle zaal met veel vrienden en familie. „In ons jubileumjaar 2020 hebben we dit feest voor het eerst georganiseerd. Dat beviel zo goed dat we het nu weer hebben gedaan”, vertelt de woordvoerder van Irene.

Jeugdorkest Irene

Zaterdag trad ook het jeugdorkest van de muziekvereniging op. „Zij zijn pas in oktober in deze samenstelling gaan repeteren. Het was daarom pas op het laatste moment besloten dat ze zouden deelnemen aan het feest.” Volgens de woordvoerder van Irene was het publiek heel enthousiast over de optredens en werd er vooral ook voor het jeugdorkest luid geapplaudisseerd.

Nieuws

menu