Vrijwilligers buurtvereniging Westersluis (Het Oor) verrast met kerstpakket

De overhandiging van een van de pakketten aan een vrijwilliger door voorzitter Henri Klok. Foto: Lennard Klok

Dat buurtverenigingen blij moeten zijn met hun vrijwilligers weten ze bij buurtvereniging Westersluis als geen ander. Zonder vrijwilligers is er geen buurtvereniging, beseffen ze. Daarom ontvingen de vrijwilligers, net als vorig jaar, een extra verrassing in de maand december.

„De afgelopen jaren kregen ze een kerstbrood, maar na zo’n bijzonder jaar door corona vonden we het als bestuur leuk om dit keer extra uit te pakken. Het afgelopen jaar hebben we niet veel kunnen organiseren als vereniging, maar als het dan nodig was stonden de vrijwilligers weer voor ons klaar. Daarom hebben we hen op zondag 19 december verrast met een mooi kerstpakket. We hopen dat alle vrijwilligers van dit leuke pakket gaan genieten en ze straks, als er weer meer mogelijk is in ons mooie buurthuis Het Oor, weer hun beste beentje willen voorzetten voor de buurtvereniging”, zegt het bestuur van Westersluis onder aanvoering van voorzitter Henri Klok.

De kerstpakketten werden dankbaar in ontvangst genomen. „Wij kijken terug op een geslaagde actie. Het was mooi de blij verraste gezichten van de vrijwilligers te zien. Hier doen we het voor.”

Nieuws

menu