Veel mensen genieten van Scala’s Kinder Muziek Concert

Scala's Kinder Muziek Concert

Scala's Kinder Muziek Concert Scala

Wat een vrolijkheid en muzikaliteit tijdens Scala’s Kinder Muziek Concert zaterdag in de Beeldentuin van Theater De Tamboer. Zo’n 160 bezoekers genoten onder een fijn zonnetje van een programma vol muziek en zang door docenten en leerlingen van het kunstencentrum.

Te zien en te horen waren de gitaristen van Martijn Deuling, de zangleerlingen van Linda Molenkamp, de slagwerkers en blazers van Muziekvereniging De Woudklank en docenten Giovanni Timmermans en Leo Harmsen, de dwarsfluiters van Monique Kok en de strijkers van Hellen Hoorn. Na een jaar van online lessen was het extra genieten voor docenten en leerlingen om samen live muziek te kunnen maken en dat ook nog eens voor publiek.

‘s Avonds ging Scala’s Musical Entertainment Groep Hoogeveen eindelijk weer helemaal los. Ze trakteerden het publiek op een sfeervol concert vol hits uit het musicalrepertoire. De 80 bezoekers hoorden nummers voorbijkomen uit de musicals Hair, Grease, Mama Mia, Aïda, The Greatest Snowman, Tarzan, Modern Millie en Witches of Eastwick.

Het was een mooie afsluiting van het Scala seizoen.