Van wie bin ie d’r ene? Op zoek naar je voorouders

Familie Klaas Snippe met kinderen. Foto: Archief familie Snippe

Veel mensen zijn op zoek naar hun voorouders, op het internet is er al veel te vinden, maar waar moet je beginnen? Genealogiedeskundigen Jan en Anneke Pol uit Hoogeveen helpen tijdens genealogische informatiemiddagen in de bibliotheek bij de zoektocht naar uw stamboom, afkomst en familiegegevens.

Beginners én gevorderden zijn welkom van januari tot en met mei 2023 elke derde zaterdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur in Bibliotheek Hoogeveen om bij de twee deskundigen van de Nederlandse Genealogische Vereniging afdeling Drenthe (NVG) te Hoogeveen advies en hulp te vragen.

„Er komen informatietafels te staan met materiaal over genealogie en de NGV afdeling Drenthe en Noordwest-Overijssel. We nemen ook de laptop mee, zo kunnen we indien nodig meteen iets opzoeken”, vertelt Jan enthousiast.

Van wie bin ie d’r ene? Op zoek naar je voorouders houdt de inloop van 13.30 tot 15.30 uur op de volgende zaterdagen: 21 januari, 18 februari, 18 maart, 15 april, 20 mei 2023 in de Bibliotheek aan de Willemskade.

Nieuws

menu