Tweede Pulledag boordevol straatacts, met 'vliegende vis' en veel muziek

Ook komende donderdag wordt het weer mooi weer om ijsjes te eten. Foto: Andre Weima Fotografie

Bezoekers van de tweede Pulledag in het Hoogeveense koopcentrum kunnen donderdag maar liefst dertien acts tegen het lijf lopen. Dit zijn zowel mobiele acts als entertainment die op een vaste locatie staat.

De organisatie van de Pulledag heeft heel wat muzikale acts geboekt. Zo speelt tussen 11 en 14.00 uur de top-2000 artiest Noah op verzoek nummers op zijn keyboard, speelt Bowedes countrymuziek en klinkt ook de stam van Yolanda van Zoolingen door het centrum. Van 14 tot 17 uur geeft Keyz een pianoshow, brengt het duo Pierre et Gerdy Franse chansons ten gehore, zingen singe en songwriters Yentl en Peter eigen nummers en muziek van de grote artiesten en lokt Andrew bezoekers uit tot swingen met Zuid-Amerikaanse muziek.

Kinderacts

Verder kunnen kinderen zich laten verrassen door Basz en de crazypiano-act van Margaret Engel.

Tot slot zijn er donderdag nog drie grote acts: De stoere opzwepende muziek van Mista Beatz, de groep robots die van Space-Ci-Men die op de Pulledag het menselijk leven komen verkennen en wie een reusachtige vis (vijf en een halve meter lang) in de lucht ziet: wees niet verbaasd. Het is de theateract van circus Vladimir.

Verder is er natuurlijk ook de braderie vol kraampjes met aanbiedingen en de kinderrommelmarkt op de Schutstraat.

Workshop

Voor de boekwinkel van !pet wordt ook deze week weer een creatieve workshop gegeven. Deze keer kunnen mensen samen met Karin Luttenberg leren hoe je een cartoonmeisje tekent. De workshop wordt drie keer gegeven, vanaf 10.30, 12.30 en 14.30 uur. Deelname is gratis en per workshop is plek voor 25 deelnemers. Begin deze week waren er nog enkele plekken vrij. Aanmelden kan via hoogeveen@petboekverkopers.nl

Nieuws

menu