Twee dagen VakantieClub bij Goede Herderkerk

Stillframe uit promofilmpje VakantieClub. Foto: Goede Herderkerk

De Goede Herderkerk heeft volgende week tijdens de herfstvakantie twee dagen activiteiten voor kinderen op de planning staan onder de noemer VakantieClub. Het thema is Duik erin!

Woensdag en donderdag van 10 tot 12 uur zijn kinderen van groep 1 tot en met 8 van het basisonderwijs welkom om mee te doen met spelletjes, knutselen, luisteren naar een Bijbelverhaal en toneelstukjes.

Dominee Jolanda Paans: „Na het succes van twee jaar geleden, wordt er dit jaar in de herfstvakantie op woensdag en donderdag voor de tweede keer een VakantieClub georganiseerd in de Goede Herderkerk! Rondom het thema Duik erin! hebben wij beide dagen een leuk programma opgesteld rondom een Bijbeltekst. Het programma zal verder bestaan uit: een toneelstukje, spelletjes, knutselen, liedjes zingen, kletsen en bovenal veel gezelligheid!”

Aanmelden niet nodig

Aanmelden voor de kinderclub is niet nodig en kinderen hoeven ook niet beide dagen te komen. „Een dag kan ook hoor. De inloop is vanaf 9.45 uur zodat we om 10.00 uur kunnen beginnen. Op donderdag nemen we afscheid met een lunch naar afloop.” Er is geen maximum. „We kunnen wel 100 kinderen kwijt als het moet”, zegt dominee Paans lachend.

Nieuws

menu