Twee bands treden zondag op in De Lijst

Electric Sugar tijdens een optreden deze zomer. Foto: Robert Westera

Electric Sugar met Stefan Jansen van Tap another Tune in de gelederen en Black River Roots met Rolf Tanger (ex-Balance ) treden zondag op in café De Lijst. Beide zijn zeker geen onbekenden in het café aan de Hoofdstraat.

The Electric Sugar is een vierkoppige band bestaande uit Thomas Jut (gitaar/vocalen), Stefan Jansen (toetsen/mondharp), Warner kijk in de Vegte (drums) en Camiel Drent (basgitaar).

The Electric Sugar is een opkomende Nederlandse rock-’n-roll band. Hun stijl is het best te omschrijven als rauwe bluesrock gecombineerd met snelle rock-’n-roll en een vleugje sixties garagerock. Ze zijn beïnvloed door bands als The Doors, Howlin’ Wolf, Led Zeppelin en The Animals.

Black River Roots heeft een ‘femme fatale’ op zang, opwindende gitaarsolo’s, lazy drums en zompige bassen. de band heeft American Roots Music met een vleugje funk op het menu staan. Deze vijfkoppige band, ooit begonnen als duo, spelen verhalende luisterliedjes tot uptempo nummers. Eigen werk afgewisseld met niet voor de hand liggende covers.

De Lijst is vanaf 16.00 uur geopend en Electric Sugar begint tegen 16.30 uur.

Nieuws

menu