Treant gaat verder met één kwaliteitskeurmerk voor ziekenhuis- en ouderenzorg

Treant wil de verbinding tussen de ouderen- en de ziekenhuiszorg versterken. Eén manier van beoordelen van de kwaliteit van zorg is daarbij belangrijk. De zeventien woonzorglocaties van Treant Zorggroep werden beoordeeld en scoorden alle zeventien goed. Na deze positieve uitkomst kan de ouderenzorg aansluiten bij het Continu Verbeterprogramma van Treant.

Ellen Joan van Vliet van Qualicor overhandigt het kwaliteitskeurmerk aan Paula Nelissen (voorzitter RvB Treant) en zorgmedewerkers van alle zeventien woonzorgcentra van Treant.

Ellen Joan van Vliet van Qualicor overhandigt het kwaliteitskeurmerk aan Paula Nelissen (voorzitter RvB Treant) en zorgmedewerkers van alle zeventien woonzorgcentra van Treant. Foto Treant Zorggroep

Het Continu Verbeterprogramma bestaat uit drie toetsen, verdeeld over vijf jaar. Treant richt samen met Qualicor Europe de toetsen in om ze zo aan te laten sluiten bij de strategische doelen en belangrijke thema’s van Treant als organisatie. Hierdoor geeft het nog meer ondersteuning om continu kwaliteitsdenken én -verbeteren een vast onderdeel te laten zijn in de dagelijkse praktijk. Zowel de woonzorg- als de ziekenhuislocaties krijgen in mei de eerste toetsing van het Continu Verbeterprogramma van Qualicor.

Uitreiking kwaliteitskeurmerk

Nieuws

menu