Torino begint met bezorgen

Johan en Nancy Bos breiden het assortiment uit.

Restaurant Torino (gelegen in winkelcentrum De Weide) gaat vanaf 13 februari ter uitbreiding vers belegde broodjes maken om af te halen maar ook om laten te bezorgen.

Om het assortiment zo uitgebreid mogelijk te maken komen Johan en Nancy Bos met twintig verschillende variaties van broodje gezond tot broodje bal. Er is volop keus alle broodjes, zoals tijgerbollen, Italiaanse bollen, meergranen triangel en rustieke stokbroodjes. Deze worden dagelijks vers afgebakken voor de klant. Voor de mensen die geen gluten verdragen hebben de eigenaren glutenvrij brood.

Daarbij is het ook mogelijk om panini’s, pizzapunten, frisdrank en natuurlijk ook verse koffie en thee mee te nemen. Al hun producten komen uit eigen keuken en worden ter plekke voor de klant vers bereid.

Vanaf volgende week is de vernieuwde website klaar om bestellingen door te geven en komen ze binnen kort met een eigen bestel app.

Ook voor het bedrijfsleven biedt Torino een mooie aanvulling: bestellingen die voor 11.00 uur worden door gegeven kunnen al dezelfde dag tussen 12.00 en 13.00 uur bezorgd worden.

Om op 13 februari iedereen kennis te laten maken met Torino is er die dag een speciale stuntaanbieding: een broodje hamburger voor maar 1,00 euro.

Voor meer informatie kijk op de website www.pizzeriaenlunchroomtorino.nl of geef bestellingen door op nummer 0528-355450.