Topfit Hoogeveen gaat buiten danslessen verzorgen: 'Zo kunnen mensen zonder QR-code toch blijven dansen'

Dansschool gaat buiten lessen verzorgen om mensen zonder QR-code de kans te bieden om te sporten. Foto: Topfit Hoogeveen

Topfit gaat buiten danslessen verzorgen voor iedereen die geen geldig coronatoegangsbewijs heeft. Topfit vindt het belangrijk dat mensen het sporten niet op gaan geven door deze coronamaatregel.

Op de maandagavond en sinds deze week ook op de woensdagavond gaat Topfit buiten het pand danslessen verzorgen. ‘Op deze manier kan men kiezen om buiten en/of binnen te sporten. Voor de mensen die geen QR-code hebben is er nu in ieder geval de mogelijkheid óm te blijven sporten geregeld.’

In februari heeft Topfit ook al lessen buiten moeten verzorgen door de coronapandemie. ‘We hebben eerder dit jaar ook al buiten les moeten geven. Het weer was toen vergelijkbaar met nu. Het was wel even wennen maar uiteindelijk was het best lekker om buiten te sporten’. Er wordt wel opgeroepen om meerdere laagjes te dragen.

De lessen zijn op maandag vanaf 19.30 uur. Op woensdag worden de lessen gegeven vanaf 19.45 uur. Aanmelden kan via een datumprikker die te vinden is op de Facebookpagina van Topfit Hoogeveen.

Nieuws

menu