Toon Hermans Huis Drenthe houdt Huis in Actie Loterij

Het Klooster in Hoogeveen, waarin ook het Toon Hermans Huis Drenthe onderdak heeft.

Vanwege de coronapandemie zijn veel fondsenwervende activiteiten van het KWF en het Toon Hermans Huis Drenthe afgelast. Veel bronnen van inkomsten zijn hierdoor weggevallen. Om mensen die geraakt zijn door kanker mentaal te kunnen blijven steunen, organiseert het Toon Hermans Huis Drenthe samen met het KWF de Huis in Actie Loterij.

Voor 2,50 euro per lot maakt elke deelnemer kans op uiteenlopende prijzen, van een gratis overnachting in een B&B tot een rondvlucht boven Hoogeveen.

Het Toon Hermans Huis Drenthe is als inloophuis in Het Klooster in Hoogeveen belangrijk voor veel mensen die worden getroffen door kanker. „(Ex)kankerpatiënten, naasten én nabestaanden zijn onvoorwaardelijk welkom. Zij kunnen er zonder afspraak en zonder verwijzing terecht voor mentale ondersteuning. Waar de ziekenhuizen zich richten op het fysieke genezingsproces, zorgen inloophuizen voor de emotionele kant van het leven met en na kanker. Het is een onmisbare plek om een verhaal te delen en een luisterend oor te vinden. De gekwalificeerde vrijwilligers zetten zich met hart en ziel in voor de gasten. Zij staan klaar voor een persoonlijk gesprek over hoe om te gaan met kanker. Daarnaast is er tal van ontspannende en creatieve activiteiten die helpen om tot jezelf te komen”, vertelt het bestuur.

Huis in Actie Loterij

Met het kopen van Huis in Actie-loten steunt men het Toon Hermans Huis Drenthe. Er zijn maar liefst 101 prijzen, waarvan de meeste beschikbaar zijn gesteld door bedrijven in en rond Hoogeveen. Loten kopen kan op https://huisinactieloterij.lotify.com/club/toon-hermans-huis-hoogeveen . De lotnummers ontvangt men per e-mail, de trekking is op 17 juli 2021. Wie een prijs heeft gewonnen, krijgt hiervan ook per e-mail bericht. Per verkocht lot gaat 2 euro naar het inloophuis in Hoogeveen. „Elke euro draagt bij om samen te zorgen dat het Toon Hermans Huis Drenthe kan blijven bestaan. Het inloophuis maakt echt het verschil voor mensen die geraakt zijn door kanker.”

Meer informatie over deze Huis in Actie Loterij is te vinden op www.toonhermanshuisdrenthe.nl of bel 0528-820236.

Nieuws

menu